Si t’agrada un producte pots fer clic al botó de comprar a Amazon. No et suposarà un cost extra i com afiliada a Amazon rebré una petita comissió que m’ajudarà al manteniment del blog. Gràcies!

El meu Top 5!

Robot de cuina Kenwood Fa 5 anys que la tinc i n’estic enamorada. Munta i amassa perfectament. A més a més inclou: liquadora, picadora, espremedora, gerra batedora i trituradora de carn. Res a envejar a altres marques més cares!
Boquilla 1M de Wilton
La boquilla més polivalent. És per excel·lència la que més s’utilitza a l’hora de decorar cupcakes i pastissos.
Mànegues pastisseres 
Pack de 100 unitats. He provat mànegues de tot tipus però la qualitat preu d’aquestes és insuperable.
Esprai desmotllant
En 3 segons el motlle queda perfectament engrassat per a que no s’enganxi al motlle. No hi dóna sabor a la massa ni la deixa oliosa.
Corró amb anelles medidores
Val la pena invertir en un corró llarg i antiadherent. Aquest a més a més inclou unes anelles per poder fer el gruix de la massa tot uniforme a la mida que nosaltres triem.

Ingredients de decoració:

Aromes concentrades Chefdelíce
Aquesta marca té un muuunt d’aromes concentrades. Amb només unes gotetes podem donar gust a infinitat de preparacions. Són potets petits però durent moltíssim.
Colorants en gel Wilton
La meva marca preferida de colorants per excel·lència! Són concentrats i amb poca quantitat s’aconsegueixen colors molt potents i com que no són líquids no modifiquen l’espessor de les masses.
Deco Melts (Succedani Xocolata) 
Esferes de diferents colors semblants a la xocolata blanca. Es desfan al microones o bany maria i serveixen per cobrir pastissos, fer bombons,  cakepops… S’aconsegueixen dolços visualment preciosos!
Preparat de Royal Icing
Afegint aigua a aquest preparat s’obté una glaça perfecta per decorar galetes. La recepta original porta clares d’ou, però quan vaig descobrir aquest preparat sempre més l’he utilitzat!

Motlles:

Motlles d’alumini
Els millors motlles qualitat-preu. El material és d’alumini (el meu preferit per fornejar). Fent clic al botó “Comprar a Amazon” hi trobareu un munt de diàmetres.
Motlles per a coulant Lekue
Fa anys que tinc aquests motllos, però i son tant antiadherents que els utilitzo per una infinitat de receptes, més que no pas coulants, hehe. Flams, gelats, mousses individuals… (Pack de 6)