Carme Cirera

Em dic Carme Cirera, tinc 38 anys i visc a Solsona. Durant les estones lliures combino les meves dues passions: La pastisseria i el Màrqueting digital.

La meva mare sempre ha tingut la mà trencada a la cuina. Ella m’ha encomanat la passió per cuinar.

Quan tenia 10 anys els meus pares em van apuntar al meu primer curs de cuina. En tinc un record molt especial. I des de llavors que no he deixat de formar-me en tota mena de cursos: gelats, pastes, macarons, cupcakes, coulants, tortells, etc.

Sóc molt perfeccionista i exigent quan cuino. Dono la mateixa importància a l’estètica que al gust. Per molt bo que sigui un plat, primer ha d’entrar pels ulls!

I pel què fa al màrqueting digital; els meus inicis com a programadora em van anar encaminant cap al posicionament web, publicitat online, xarxes socials… A diferència de la pastisseria, el màrqueting és un món molt canviant i amb noves necessitats, així que aquest blog em serveix per a aplicar el què vaig aprenent a diari.

PD. També m’agraden els accents diacrítics. És per això que em nego a creure que “sóc” ja no porta accent i no vull treure’l del títol d’aquest apartat :'(