Em dic Carme Cirera, tinc 35 anys i visc a Solsona.

Durant les estones lliures combino les meves dues passions: La pastisseria i el Màrqueting digital.

La meva mare és molt bona cuinera. I no ho dic només jo! Així que alguna cosa se’m deu haver encomanat.

Quan tenia 10 anys em van apuntar al meu primer curs de cuina. En tinc un record molt especial. I des de llavors que no he deixat de formar-me en tota mena de cursos: gelats, pastes, macarons, coulants, tortells…

Sóc molt perfeccionista i exigent quan cuino. Dono la mateixa importància a l’estètica que al gust. Per molt bo que sigui un plat, primer ha d’entrar pels ulls!

I pel què fa al màrqueting digital; els meus inicis com a programadora em van anar encaminant cap al posicionament web, publicitat online, xarxes socials… A diferència de la pastisseria, el màrqueting és un món molt canviant i amb noves necessitats, així que aquest blog em serveix per a aplicar el què vaig aprenent a diari.