Aquesta política de privacitat estableix la manera com es gestionaran les dades personals en aquesta web. És imprescindible que la llegeixis i acceptis abans de continuar navegant.

Carmecirera.com, la raó social del qual és Carme Cirera Delgado i el seu NIF: 39385132R. Entre els valors amb què m’identifico hi ha la transparència, per això desitjo que coneguis des de l’inici, que la privacitat de les teves dades és molt important per a mi. En aquesta declaració de privacitat s’explica quines dades personals recopilo dels meus usuaris i com les utilitzo. Et convido a llegir detingudament aquests termes abans de facilitar les vostres dades personals en aquesta web.

En aquesta web es respecten i cuiden les dades personals dels usuaris. Com a usuari has de saber que els teus drets estan garantits. M’he esforçat a crear un espai segur i fiable i per això vull compartir els meus principis respecte a la teva privacitat:

  • Mai sol·licito informació personal a no ser que realment sigui necessària per prestar-te els serveis que em requereixis.
  • Mai comparteixo informació personal dels nostres usuaris amb ningú, excepte per complir amb la llei o en cas que compti amb la teva autorització expressa.
  • Mai utilitzaré les teves dades personals amb una finalitat diferent de la expressada en aquesta política de privacitat. Cal advertir que aquesta Política de privacitat podria variar en funció d’exigències legislatives o d’autoregulació, per la qual cosa s’aconsella als usuaris que la visitin periòdicament. Serà aplicable en cas que els usuaris decideixin omplir algun formulari de qualsevol dels seus formularis de contacte on es demanin dades de caràcter personal.

Carme Cirera ha adequat aquest web a les exigències de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), i al Reial Decret 1720/2007, de 21 de desembre, conegut com el Reglament de desenvolupament de la LOPD. Compleix també amb el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d’abril del 2016 relatiu a la protecció de les persones físiques (RGPD), així com amb la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Servicis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE o LSSI).

Responsable del tractament de les vostres dades personals: Identitat del Responsable: Carme Cirera Delgado NIF/CIF: 39385132R.

Activitat: Blog de receptes de cuina a efectes del que preveu el Reglament General de Protecció de Dades abans esmentat, les dades personals que ens envieu a través dels formularis de la web, rebran el tractament de dades d'”Usuaris de la web i subscriptors”. Per al tractament de dades dels meus usuaris, implemento totes les mesures tècniques i organitzatives de seguretat establertes a la legislació vigent. Principis que aplicaré a tu informació personal En el tractament de les teves dades personals, aplicaré els principis següents que s’ajusten a les exigències del nou reglament europeu de protecció de dades: Principi de licitud, lleialtat i transparència: Sempre requeriré el teu consentiment per al tractament de les teves dades personals per a un o diversos fins específics que t’informaré prèviament amb absoluta transparència.

Principi de minimització de dades: Només sol·licito dades estrictament necessàries en relació amb les finalitats per a les quals les requereixo. Els mínims possibles.

Principi de limitació del termini de conservació: Les dades seran mantingudes durant no més temps del necessari per als fins del tractament, en funció de la finalitat, t’informaré del termini de conservació corresponent, en el cas de subscripcions, periòdicament revisaré les meves llistes i eliminaré aquells registres inactius durant un temps considerable.

Principi d’integritat i confidencialitat: Les teves dades seran tractades de manera que es garanteixi una seguretat adequada de les dades personals i es garanteixi confidencialitat. Has de saber que prenc totes les precaucions necessàries per evitar l’accés no autoritzat o ús indegut de les dades dels meus usuaris per part de tercers.

Com he obtingut les dades? Les dades personals que tracto a Carme Cirera procedeixen de: Formulari de contacte i comentaris al blog.

Amb quina finalitat tracto les teves dades personals? Quan un usuari es connecta amb aquesta web per exemple per comentar un post o enviar un correu al titular està facilitant informació de caràcter personal de què és responsable Carme Cirera. Aquesta informació pot incloure dades de caràcter personal com ara la vostra adreça IP, nom, adreça física, adreça de correu electrònic, número de telèfon, i altra informació. En facilitar aquesta informació, l’usuari dóna el seu consentiment perquè la seva informació sigui recopilada, utilitzada, gestionada i emmagatzemada per a carmecirera.com, només com es descriu a l’Avís Legal ia la present Política de Privadesa.